Táska Fesztivál 2021

Profi táska szabásminták és varrási útmutatók hobbivarrónőknek

 
 
Te is táskamániás vagy?
Tudsz egyenesen varrni?
Nyitott vagy az új megoldásokra?
Szeretsz tanulni?
Élvezed az alkotás örömét?
 
Akkor itt a helyed, tarts velem, alkossunk együtt! Vértezd fel magad pozitív energiával, üdítő lesz szívet melengetően szép táskákat varrni!
 
 
Te is belefutottál már, hogy az internetről letöltött különféle szabásminták pontatlanok, és nehéz velük dolgozni?
 
Volt már, hogy meg akartál valamit varrni, és a hiába volt szabásmintád, elakadtál varrás közben?
 
A sok bontás miatt dobtál már holmikat a szekrény aljára?
 
Ha velem tartasz a Táska Fesztiválra (amely kizárólag az interneten zajlik), akkor a fenti problémákkal nem fogsz találkozni!
 
Minden szabásminta kipróbált, és pontos. Vagy ki tudod nyomtatni, vagy ha téglalap alakú, akkor a megkapod a méretét.
Minden szabásmintához kapsz rendkívül részletes varrási útmutatót. Általában egy táskáról 4-500 képet készítettünk, ezek közül szerkesztő munka után kb. 100db kép maradt. Ennyi lesz segítségedre a varrás folyamatában. Az egyik táska elkészítését pedig elejétől a végéig videóra vettük!
Biztos, hogy fogsz találkozni új megoldásokkal, amit eddig nem ismertél. Sokat tanulhatsz a táskák elkészítéséből. Pl táskamerevítő használata, textilbőr varrása, textilbőrből varrt vállpánt.
Ha bármikor elakadsz, akkor tudsz kérdezni tőlem hozzászólásban.
A többi részvevővel is tudsz beszélgetni, megoszthatjátok egymással a tapasztalatokat, és az elkészült táskák miatt érzett örömöt. Egy támogató közösség tagja leszel.
A táskákat háztartási varrógéppel varrtam, mert jellemzően nektek is az van otthon, így kizárólag olyan megoldásokat használtam, amit egy átlagos háztartási varrógéppel meg lehet csinálni.
 

Vidéken, vagy külföldön élsz?

 
Akkor is részt tudsz venni a Táska Fesztiválon, hiszen kizárólag az interneten fog zajlani, egy zárt weboldalon. Itt kapod meg a szabásmintákat, amelyeket ki tudsz nyomtatni, vagy meg kell rajzolnod, és a részletes varrási útmutatót.
 

Mit tartalmaz az idei Táska Fesztivál?

 
Készítettem 4+1 új, nagyon izgalmas, egyedi táskát gyönyörűséges anyagokból. A táskák egyes részeit dizájner anyagokkal, textilbőrrel, kreatív ötletekkel párosítottam. Vagány szabásmintákat készítettem, amik teljesen egyedi megjelenést adnak az elkészült táskáknak.
 
A táskák profi merevítéssel készültek, mindegyiknek amennyire szükséges, szép tartása van. A Táska Fesztivál sorozatból sokat tanulhatsz a táska készítésről!
 
Miközben készítettem a táskákat, lépésről-lépésre végig lefotóztam a varrási folyamatokat. Részletes varrási útmutatókat írtam arról, hogy mit csinálok éppen, és miért úgy csinálom. Minden fontos irányelvet lejegyzeteltem, hogy Te is könnyedén utánam tudd csinálni.
Idén az egyik táska elkészítésének valamennyi lépését videóra vettük!
 
Az interneten keresztül, végletekig részletes, fényképekkel ellátott varrási útmutatók segítségével, akár otthonról Te magad is könnyedén el tudod készíteni ezeket a trendi táskákat, ha jelentkezel és velem tartasz!
 
 
 

Ki vagyok én, és miért oktatok hobbivarrónőket?

 
Majoros Zsuzsa vagyok, a Varróház megálmodója.
 
Könnyűipari mérnökként végeztem a főiskolán. Édesanyaám is női ruhakészítő, az ő szakmáját szerettem volna tovább vinni, de mire az iskoláimat befejeztem Magyaroszágon megszűnt a ruhaipar.
 
Mindig is nagyon szerettem tanítani, magyarázni, ezért jött az ötlet, hogy taníthatnék hobbivarrónőket.
Az első varrótanfolyamomon mér éreztem, hogy ez lesz az én élethivatásom, amit szívvel-lélekkel fogok tudni csinálni.
 
Egy műhelyben nőttem fel, 16 éves koromtól varrtam pénzért, és lassan 15 éve foglalkozom hobbivarrónők oktatásával. A videókon és leírásokon keresztül úgy mutatom be a varrás fogásait, ahogy varrótanfolyamon is tenném. Egyszerűen, világosan, gyakorlatiasan.
 
 

Milyen formában és meddig tudsz hozzáférni a táska szabásmintákhoz és varrási útmutatókhoz?

 
A Táska Fesztivál 2021 egy zárt weboldalon érhető el, az interneten keresztül. A weboldal tartalma leckékből épül fel. Megtekintésükhöz mindössze internetkapcsolatra van szükség, ezért a leckék bármikor, bárhonnan, bármilyen internet böngészővel rendelkező eszközről (PC, iMac, mobil telefon, tablet, iPad, stb) a világ másik feléről is elérhetőek.
 
A szabásmintákhoz és varrási útmutatókhoz a vásárlás után korlátlan ideig hozzáférhetsz. Akár hetek, vagy hónapok múlva is előveheted a varrási útmutatókat, ha közbejön valami elfoglaltságod!
 
Rendkívül fontos számomra, hogy közérthetően magyarázzak, ezért sok ezer fotót készítettem a táskákhoz, és végül ebből válogattam ki táskánként kb 100 fotót, amelyekhez minden esetben részletes magyarázatot is írtam lépésről-lépésre.
 
Ha mégsem értesz valamit, a zárt felületen hozzászólásban bármikor kérdezhetsz, és én válaszolok.
 
 

Milyen előzetes tudásra, illetve felszerelésre van szükséged?

 
Ha már tudsz egyenesen varrni, az nagy előny. Nem árt némi gyakorlat, a leírás viszont annyira részletes, végig fogom a kezedet, hogy mindent meg tudj csinálni, tehát egy viszonylag alap hobbivarrónői ismeret elegendő hozzá.
 
Az összes táskát háztartási varrógéppel varrtam.
A vastag részek átvarrásának megvan a maga technikája, ezt is el fogom mondani Neked, hogy minden simán menjen.
 
 
 
 

Hogyan épül fel a Táska Fesztivál?

 
4+1 táska elkészítését mutatom be lépésről-lépésre. (A táskákról lejjebb minden információt megtalálsz!) Egy zárt weboldalon, leckék formájában találod majd meg a tananyagot, rengeteg részletes magyarázattal, fázis fotóval, sőt, az egyik táska elkészítését elejétől a végéig videóra vettük!
 
A leckéket bármikor visszanézheted. Ha hét közben egyáltalán nem tudsz varrni, nincs semmi gond, ott a hétvége alkotni, vagy folytatod akkor az adott táska elkészítését, amikor időd engedi!. Minden résztvevő olyan tempóban halad a leckék elsajátításával, ami neki kényelmes, nem fogsz lemaradni, ha éppen napokig, vagy hetekig nem érnél rá varrni!
 
A szabásmintákhoz és varrási útmutatókhoz a vásárlás után korlátlan ideig hozzáférhetsz. Akár hetek, vagy hónapok múlva is előveheted a varrási útmutatókat, ha közbejön valami elfoglaltságod!
 
 

Pontosan milyen táskákat fogunk elkészíteni?

 

ALAP csomag tartalma:

 
1. Emília táska
Letölthető, nyomtatható szabásminta, részletes varrási útmutató.
 
Egy igazán fiatalos 3 funkciós hátizsák. Tudod hordani kézitáskaként, vállra vetve, és hátizsákként. Mágneszárral záródik. Kb. egy fél literes üdítő és egy vastagabb könyv fér el a pénztárcád mellett. A mintadarab virágmintás textilbőrből készült, a beszerzési helyét természetesen elárulom majd.
 
Emília táska fotó
 
2. Brigi táska
Letölthető, nyomtatható szabásminta, részletes varrási útmutató VIDEÓN !
 
Kétfunkciós táska, kézitáskaként, és hátizsákként is funkcionál. A varrás lépéseit elejétől a végéig VIDEÓRA vettük. Nem tudod két perc alatt megvarrni, de semmi nehéz nincs az elkészítésében, mindent részletesen megmutatok! Bútorvászonból, és textilbőrből készült.
 
Brigi táska fotó
 
3. Dolóresz táska
Letölthető, nyomtatható szabásminta, részletes varrási útmutató.
 
A szépen kidolgozott részletek teszik érdekessé ezt a válltáskát. A különleges vonalvezetése női energiákat sugároz, Kellemesen nagy méretű, sokminden belefér. A mintadarab metálkék textilbőrből, és vászonból készült. Kívül egy nagy méretű zsebe van.
 
Dolóresz táska fotó
 
4. Felícia táska
Letölthető, nyomtatható szabásminta, részletes varrási útmutató.
 
Igazán nagy méretű válltáska, amelyben sokminden elfér, mégis nőies hatást kell. Az elején kívül nagy méretű cipzáras zseb található. Cipzárral záródik.
 
Felícia táska fotó
 
PLUSZ idén először létrehozok egy zárt, támogatói csoportot a Facebookon, ahová kizárólag Táska Fesztivál megrendelők léphetnek be. Természetesen erről a korábbi évek megrendelőinek is küldünk értesítést. A cél egy táska varrós, támogató közösség létrehozása, ahol mindenki bátran kérdezhet, tőlem, vagy a többiektől kap választ. Nagy előnye, hogy fotókkal is tudsz kérdezni, ha valahol elakadsz!
 

BÓNUSZ csomag tartalma:

 
Tartalmazza az ALAP csomag 4 táskájának szabásmintáját, varrási útmutatóját, a Brigi táska elkészítését elejétől a végéig bemutató videót, és az alábbi bónuszokat:
 
5. Flamenco táska
Letölthető, nyomtatható szabásminta, részletes varrási útmutató.
 
Korábban már nagyon népszerű táska volt a Flamingo táska, ez annak a felújított verziója, más arányokkal rendelkezik, cipzárral záródik. A mintadarab vízlepergető, vastag poliészter anyagból készült, illetve van benne vízhatlan táskamerevítő, így garantált, hogy a holmijaid nem ázhatnak el benne, sem akkor ha elkap egy zuhéj, sem akkor ha véletlen egy tócsában landol a táskád.
 
Flamenco táska fotó
 
Flamenco neszeszer
Letölthető, nyomtatható szabásminta, részletes varrási útmutató.
 
A táskához passzoló, annak maradék anyagaiból elkészíthető doboz neszi.
 
Flamenco neszeszer fotó
 
Elizabet sminktáska
Letölthető, nyomtatható szabásminta, részletes varrási útmutató.
 
Imádnivaló, nőies, praktikus sminktáska. 4 áttetsző, cipzáras zsebbel, amelyet ki tudsz teríteni a fésülködőasztalodon (rosszabb esetben a fürdőszobaszekrényen, vagy a mosógépen) és abból tudod előkapni a rendszerezetten tárolt sminkjeidet. Nem kell egy mély és átláthatatlan neszeszerben kutakodni a különböző szempillaspirálok, és szajkontúrceruzák között. Mindenről látni fogod hol található, és szépen szét tudod szortírozni.
 
Elizabet sminktáska fotó
 
 
 

Hogyan tudom megvásárolni a hozzáférést a Táska Fesztivál 2021-hez?

 
Az alábbi módokon lehet megvásárolni a teljes hozzáférést a Táska Fesztivál 2021 táska szabásmintákhoz és varrási útmutatókhoz: "ALAP" csomagban, "BÓNUSZ" csomagban, vagy "ALL-IN-ONE" csomagban. Ha a "BÓNUSZ", vagy az "ALL-IN-ONE" csomagot választod, rendkívül kedvezményes áron juthatsz hozzá további táskák és varrós ötletek szabásmintáihoz, varrási útmutatóihoz.
 
A szabásmintákat és varrási útmutatókat külföldről is megrendelheted, a fizetéshez szükséges információkat a visszaigazolásban találod majd.
 
Választható opciók a Táska Fesztivál 2021 megvásárlásakor:

1. ALAP csomag hozzáférés 4db táska szabásmintájához, és varrás útmutatójához

Tartalma: Korlátlan ideig hozzáférés 4db táska (Emília, Brigi, Dolóresz, Felícia) szabásmintájához és varrási útmutatójához, a Brigi táska elkészítését elejétől a végéig bemutató videóhoz.
Ára: 9.900 Ft
 

2. Teljes hozzáférés BÓNUSZ csomagban

Tartalma: Korlátlan ideig hozzáférés 5db táska (Emília, Brigi, Dolóresz, Felícia, + Flamenco) + Flamenco neszeszer + Elizabet sminktáska szabásmintájához és varrási útmutatójához, a Brigi táska elkészítését elejétől a végéig bemutató videóhoz
Ára: 14.900 Ft
 

3. Teljes hozzáférés ALL-IN-ONE csomagban

Tartalma: Az ALL-IN-ONE belépőjegy megvásárlásával kivétel nélkül, korlátlan ideig hozzáférhetsz az összes eddigi Táska Fesztivál táskáinak szabásmintájához és varrási útmutatójához!!
Ez azt jelenti, hogy mindösszesen 41 db táska szabásmintához, a hozzájuk tartozó varrási útmutatókhoz, és bónusz szabásmintákhoz, varrási útmutatókhoz tudsz hozzáférni, ha ezt a csomagot választod.
Ára: 59.900 Ft
 
Az ALL-IN-ONE hozzáféréssel ezeket a táskákat és bónuszokat fogod tudni elkészíteni:
 
 
 

Mikor férhetek hozzá a táska szabásmintákhoz és varrási útmutatókhoz?

 
A hozzáféréshez szükséges adatokat a megrendelés pénzügyi teljesítését követően küldjük ki a megadott e-mail címre.
 
 
Pénzvisszafizetési garancia
Most semmit nem kockáztatsz. 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Amennyiben megvásároltad a belépőjegyet a fesztiválra, és nem azt kapod, amire számítottál, elégedetlen vagy, akkor minden indoklás nélkül visszaadjuk a belépőjegy árát. A pénzvisszafizetési garanciával a vásárlást követő 8 napban élhetsz!

Megrendelés menete

 
1. Kérlek add meg lejjebb a megrendeléshez szükséges adatokat
 
2. A megrendelést követően automatikusan kiküldünk e-mail-en egy visszaigazolást, amiben csatoljuk a díjbekérő, más néven proforma számlát. Ez alapján át tudod utalni a megrendelt hozzáférés-csomag árát. A fizetés teljesítéséhez minden szükséges adat - pl. bankszámlaszám, megrendelés azonosító - megtalálható ezen a számlán. Ha nem érkezik meg a visszaigazoló e-mail, jelezd Ügyfélszolgálatunknak az ugyfelszolgalat@varrohaz.hu e-mail címen, vagy a 06 70 633 9931 -es telefonszámon.
 
3. A befizetés/átutalás jóváírását követően elektronikus számlát állítunk ki, melyet az e-mail címedre küldünk el, valamint egy külön e-mail -ben elküldjük a hozzáféréshez szükséges adatokat is.
 
 

2. Megrendelő adatai:

Csomag kiválasztása:
(A csomagokról fentebb minden információt megtalálsz!)
 
Megrendelt szolgáltatás:
Még nincs kiválasztva csomag!
Ár:
Még nincs kiválasztva csomag!
áfával együtt.

Név:

E-mail cím:

Lakcím:

Kattints ide, ha a megrendelő adatai megegyeznek a számlázási adatokkal.

3. Adatok számlázáshoz:

Név / cégnév:

Számlázási cím / cég székhelye:

 
Ha megfelelően kitöltötted a fenti adatokat, kattints a lenti "Megrendelés befejezése" gombra. Ezt követően elküldjük a megrendelésről szóló visszaigazolást, illetve a hozzáférés díjának teljesítéhez szükséges információkat.
 
 
 

Ha bármilyen kérdésed lenne a Táska Fesztivállal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal, írj az ugyfelszolgalat@varrohaz.hu e-mail címünkre.

Majoros Zsuzsa

 
 
loading...