Táska Fesztivál 2019

Profi táska szabásminták és varrási útmutatók hobbivarrónőknek

 
táska fesztivál 2019 táskái
(További képekért és a bónuszok megtekintéséhez tekerj lejjebb!)
 

Mit tartalmaz az idei Táska Fesztivál?

 
Készítettem 5 új, nagyon izgalmas, egyedi táskát gyönyörűséges anyagokból. A táskák egyes részeit dizájner anyagokkal, textilbőrrel, kreatív ötletekkel párosítottam. Vagány szabásmintákat készítettem, amik teljesen egyedi megjelenést adnak az elkészült táskáknak.
 
A táskák profi merevítéssel készültek, mindegyiknek amennyire szükséges, szép tartása van. A Táska Fesztivál sorozatból sokat tanulhatsz a táska készítésről!
 
Miközben készítettem a táskákat, lépésről-lépésre végig lefotóztam a varrási folyamatokat. Részletes varrási útmutatókat írtam arról, hogy mit csinálok éppen, és miért úgy csinálom. Minden fontos irányelvet lejegyzeteltem, hogy Te is könnyedén utánam tudd csinálni.
Idén professzionális videó felvételek is a segítségedre lesznek az egyes bonyolultabb lépések megértéséhez, illetve az egyik táska elkészítésének valamennyi lépését videóra vettük!
 
Az interneten keresztül, végletekig részletes, fényképekkel ellátott varrási útmutatók segítségével, akár otthonról Te magad is könnyedén el tudod készíteni ezeket a trendi táskákat, ha jelentkezel és velem tartasz!
 
 
 
 

Ki vagyok én, és miért oktatok hobbivarrónőket?

 
Majoros Zsuzsa vagyok, a Varróház megálmodója.
 
Könnyűipari mérnökként végeztem a főiskolán. Édesanyaám is női ruhakészítő, az ő szakmáját szerettem volna tovább vinni, de mire az iskoláimat befejeztem Magyaroszágon megszűnt a ruhaipar.
 
Mindig is nagyon szerettem tanítani, magyarázni, ezért jött az ötlet, hogy taníthatnék hobbivarrónőket.
Az első varrótanfolyamomon mér éreztem, hogy ez lesz az én élethivatásom, amit szívvel-lélekkel fogok tudni csinálni.
 
Egy műhelyben nőttem fel, 16 éves koromtól varrtam pénzért, és lassan 15 éve foglalkozom hobbivarrónők oktatásával. A videókon és leírásokon keresztül úgy mutatom be a varrás fogásait, ahogy varrótanfolyamon is tenném. Egyszerűen, világosan, gyakorlatiasan.
 
 

Milyen formában és meddig tudsz hozzáférni a táska szabásmintákhoz és varrási útmutatókhoz?

 
A Táska Fesztivál 2019 egy zárt weboldalon érhető el, az interneten keresztül. A weboldal tartalma leckékből épül fel. Megtekintésükhöz mindössze internetkapcsolatra van szükség, ezért a leckék bármikor, bárhonnan, bármilyen internet böngészővel rendelkező eszközről (PC, iMac, mobil telefon, tablet, iPad, stb) a világ másik feléről is elérhetőek.
 
A szabásmintákhoz és varrási útmutatókhoz a vásárlás után korlátlan ideig hozzáférhetsz. Akár hetek, vagy hónapok múlva is előveheted a varrási útmutatókat, ha közbejön valami elfoglaltságod!
 
Rendkívül fontos számomra, hogy közérthetően magyarázzak, ezért sok ezer fotót készítettem a táskákhoz, és végül ebből válogattam ki táskánként kb 40-80 fotót, amelyekhez minden esetben részletes magyarázatot is írtam lépésről-lépésre.
 
Ha mégsem értesz valamit, a zárt felületen hozzászólásban bármikor kérdezhetsz, és én válaszolok.
 
 

Milyen előzetes tudásra, illetve felszerelésre van szükséged?

 
Ha már tudsz egyenesen varrni, az nagy előny. Nem árt némi gyakorlat, a leírás viszont annyira részletes, végig fogom a kezedet, hogy mindent meg tudj csinálni, tehát egy viszonylag alap hobbivarrónői ismeret elegendő hozzá.
 
Az összes táskát háztartási varrógéppel varrtam.
A vastag részek átvarrásának megvan a maga technikája, ezt is el fogom mondani Neked, hogy minden simán menjen.
 
 
 
 

Hogyan épül fel a Táska Fesztivál?

 
Az első hét (április 29-től május 5-ig) mindenki számára ingyenes volt. Ezen a héten mutattam be először a Flamingo táska elkészítésének lépéseit.
 
Az ingyenes hetet követően további 4 táska és a hozzájuk tartozó bónuszok elkészítését mutatom be lépésről-lépésre. (A táskákról és a bónuszokról lejjebb minden információt megtalálsz!) Minden hétköznap új leckét teszek fel, amíg nagyjából egy hét alatt elkészül egy-egy modell.
 
A leckéket bármikor visszanézheted. Ha hét közben egyáltalán nem tudsz varrni, nincs semmi gond, ott a hétvége alkotni, vagy folytatod akkor az adott táska elkészítését, amikor időd engedi!. Minden résztvevő olyan tempóban halad a leckék elsajátításával, ami neki kényelmes, nem fogsz lemaradni, ha éppen napokig, vagy hetekig nem érnél rá varrni!
 
A szabásmintákhoz és varrási útmutatókhoz a vásárlás után korlátlan ideig hozzáférhetsz. Akár hetek, vagy hónapok múlva is előveheted a varrási útmutatókat, ha közbejön valami elfoglaltságod!
 
 

Pontosan milyen táskákat fogunk elkészíteni?

 
1. Flamingo táska
Letölthető, nyomtatható szabásminta, részletes varrási útmutató.
 
Egyszerű bélelt táska, ami remek útitársad lehet a meleg nyári napokon. Belső zsebbel rendelkezik, hogy a legfontosabb dolgaidat egy helyen tudd tartani. A Táska tépőzárral záródik.
 
Flamingo táska fotó
 
2. Reni táska
Letölthető, nyomtatható szabásminta, részletes videó a táska elkészítéséről.
 
Kezdőknek is bátran ajánlott, könnyedén elkészíthető, elejétől a végéig gyorsan megvarrható táska. 2 teljesen különálló rekesze van, segítségükkel praktikusan eloszlik a táska tartalma. Az arany színű Reni táska elkészítését mutatom be elejétől a végéig videón.
 
Reni táska fotó
Reni táska fotó
 
3. Piroska táska
Letölthető, nyomtatható szabásminta, részletes varrási útmutató.
 
Nőies hátizsák, letisztult formákkal. Kifejezetten hobbivarrónők számára optimalizált megoldásokat tartalmaz, sok apró hasznos fogást lehet tanulni az elkészítésekor.
 
Piroska táska fotó
 
4. Rita táska
Letölthető, nyomtatható szabásminta, részletes varrási útmutató.
 
Nagy méretű, több funckiós hátizsák. Különlegessége, hogy kézben és hátizsákként is hordható! Cipzárral záródik. A fotón a táska teljesen üres, a merevítésnek köszönhetően azonban nem esik össze, ilyen szépen áll magától.
 
Rita táska fotó
 
5. Aphrodite táska
Letölthető, nyomtatható szabásminta, részletes varrási útmutató.
 
Közepes méretű retikül, igazán különleges női táska. A bélése 2 teljesen különálló rekeszből áll. A szerelem istennője után kapott neve méltán tükrözi a táska hódítő erejét! ;) A táska elkészítése nem egyszerű feladat, de a részletes varrási útmutatóra támaszkodva Neked is menni fog!
 
Aphrodite táska fotó

Bónuszok:

+ Alexandra hátizsák
Letölthető, nyomtatható szabásminta, részletes varrási útmutató.
 
A Piroska táska kisebb méretű verziója. Kicsi a bors, de "ütős"! ;)
 
Alexandra hátizsák fotó
++ Szilvia pénztárca
Letölthető, nyomtatható szabásminta, részletes varrási útmutató.
 
Ezt a pénztárcát imádni fogod! Kívül van két nagy cipzáros zseb, de belül is van egy pici cipzáros zseb az aprónak. Tele van kisebb és nagyobb rekeszekkel, belefér a telefonod, a papírpénzek teljes hosszában, a bankkártyák, és igazából minden, amit szeretsz a pénztárcádban hordani.
Ferdepánt nélkül, és ferdepánttal is külön-külön megmutatom lépésről-lépésre az elkészítésüket! :)
 
Ferdepánt nélkül:
 
Szilvia pénztárca fotó
 
Ferdepánttal:
 
Szilvia pénztárca ferdepánttal fotó
+++ Beatrix neszeszer
Letölthető, nyomtatható szabásminta, részletes varrási útmutató.
 
Kedves kis praktikus neszeszer, amely remek kiegészítője lehet bármelyik táskának.
 
Beatrix neszeszer fotó
Piroska és a bónuszok (szett) fotó:
 
Bónuszok közös fotó
Aphorite és Szilvia (szett) fotó:
 
Aphrodite és Szilvia közös fotó
 
 
 
 

Hogyan tudom megvásárolni a teljes hozzáférést a Táska Fesztivál 2019-hez?

 
Három féle módon lehet megvásárolni a teljes hozzáférést a Táska Fesztivál 2019 táska szabásmintákhoz és varrási útmutatókhoz: "ALAP" csomagban, "BÓNUSZ" csomagban, vagy "ALL-IN-ONE" csomagban. Ha a "BÓNUSZ", vagy az "ALL-IN-ONE" csomagot választod, rendkívül kedvezményes áron juthatsz hozzá további táskák és varrós ötletek szabásmintáihoz, varrási útmutatóihoz.
 
Választható opciók a Táska Fesztivál 2019 megvásárlásakor:

1. Teljes hozzáférés ALAP csomagban

Tartalma: Táska Fesztivál 2019 hozzáférés 5 db táska szabásmintájához és varrási útmutatójához.
(Flamingo táska, Reni táska, Piroska táska, Rita táska, Aphrodite táska)
Ára: 9.900 Ft
 

2. Teljes hozzáférés BÓNUSZ csomagban

Tartalma: Táska Fesztivál 2019 hozzáférés 5 db táska + egy hátizsák, egy pénztárca és egy neszeszer szabásmintájához és varrási útmutatójához.
(Flamingo táska, Reni táska, Piroska táska, Rita táska, Aphrodite táska, Alexandra hátizsák, Szilvia pénztárca, Beatrix neszeszer)
Ára: 14.900 Ft
 

3. Teljes hozzáférés ALL-IN-ONE csomagban

Tartalma: Az ALL-IN-ONE belépőjegy megvásárlásával kivétel nélkül, korlátlan ideig hozzáférhetsz az eddigi összes Táska Fesztivál táskáinak szabásmintájához és varrási útmutatójához!!
Ez azt jelenti, hogy mindösszesen 31 db táska szabásmintához, a hozzájuk tartozó varrási útmutatókhoz, és bónusz szabásmintákhoz, varrási útmutatókhoz tudsz hozzáférni, ha ezt a csomagot választod.
Ára: 44.900 Ft
 
Az ALL-IN-ONE hozzáféréssel ezeket a táskákat és bónuszokat fogod tudni elkészíteni:
 
 
 

Mikor férhetek hozzá a táska szabásmintákhoz és varrási útmutatókhoz?

 
A hozzáféréshez szükséges adatokat a megrendelés pénzügyi teljesítését követően küldjük ki a megadott e-mail címre.
 
 
Pénzvisszafizetési garancia
Most semmit nem kockáztatsz. 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Amennyiben megvásároltad a belépőjegyet a fesztiválra, és nem azt kapod, amire számítottál, elégedetlen vagy, akkor minden indoklás nélkül visszaadjuk a belépőjegy árát. A pénzvisszafizetési garanciával a vásárlást követő 8 napban élhetsz!

Megrendelés menete

 
1. Kérlek add meg lejjebb a megrendeléshez szükséges adatokat
 
2. A megrendelést követően automatikusan kiküldünk e-mail-en egy visszaigazolást, amiben csatoljuk a díjbekérő, más néven proforma számlát. Ez alapján át tudod utalni a megrendelt hozzáférés-csomag árát. A fizetés teljesítéséhez minden szükséges adat - pl. bankszámlaszám, megrendelés azonosító - megtalálható ezen a számlán. Ha nem érkezik meg a visszaigazoló e-mail, jelezd Ügyfélszolgálatunknak az ugyfelszolgalat@varrohaz.hu e-mail címen, vagy a 06 70 633 9931 -es telefonszámon.
 
3. A befizetés/átutalás jóváírását követően elektronikus számlát állítunk ki, melyet az e-mail címedre küldünk el, valamint egy külön e-mail -ben elküldjük a hozzáféréshez szükséges adatokat is.
 
 

2. Megrendelő adatai:

Csomag kiválasztása:
(A csomagokról fentebb minden információt megtalálsz!)
 
Megrendelt szolgáltatás:
Még nincs kiválasztva csomag!
Ár:
Még nincs kiválasztva csomag!
áfával együtt.

Név:

E-mail cím:

Lakcím:

Kattints ide, ha a megrendelő adatai megegyeznek a számlázási adatokkal.

3. Adatok számlázáshoz:

Név / cégnév:

Számlázási cím / cég székhelye:

 
Ha megfelelően kitöltötted a fenti adatokat, kattints a lenti "Megrendelés befejezése" gombra. Ezt követően elküldjük a megrendelésről szóló visszaigazolást, illetve a hozzáférés díjának teljesítéhez szükséges információkat.
 
 
 

Ha bármilyen kérdésed lenne a Táska Fesztivállal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal, írj az ugyfelszolgalat@varrohaz.hu e-mail címünkre.

Majoros Zsuzsa

 
 
loading...